Pokret Izazovite granice mašte – krupni kadar plave očne jabučice u mraku.

Izazovite granice mašte

ZEISS Hrvatska

Vidite bolje

Od precizne provjere vida sve do naočalnih leća, ZEISS nudi jedinstvenu kombinaciju oftalmološke i optičke stručnosti.

Dijagnosticirajte i liječite

ZEISS oblikuje medicinski napredak i poboljšava kvalitetu života pacijenata svojim proizvodima i rješenjima za oftalmologiju i mikrokirurgiju.

Podrška proizvođača čipova

Više od 50 godina ZEISS omogućuje nove tehnologije s poluvodičkom proizvodnom opremom i pokretač je globalne digitalizacije.

Proizvodi trenutačno nisu u ponudi u Vašoj zemlji. Ako Vas zanimaju naši ostali proizvodi, kontaktirajte nas.

Izmjerite i pregledajte

ZEISS mjerna tehnologija osigurava savršene rezultate u industrijskim sektorima u kojima su preciznost, kvaliteta i učinkovitost bitni čimbenici uspjeha. Proizvodi trenutačno nisu u ponudi u Vašoj zemlji. Ako Vas zanimaju naši ostali proizvodi, kontaktirajte nas.

Fotografija i film

Ljubitelji fotografije oslanjaju se na ZEISS leće za snimanje nezaboravnih trenutaka. ZEISS leće bile su na licu mjesta i prilikom slijetanja na Mjesec. 

Promatrajte i doživite

Lov Promatranje prirode

Promatrajte i doživite

ZEISS nišani za puške i termovizijski uređaji pomažu lovcima da pouzdano pogode metu u svakoj situaciji kako bi mogli ispuniti svoje obveze. 

Kreirajte virtualne svjetove

Simulacijske aplikacije s ZEISS VELVET SIM projektorima stvaraju realističan dojam virtualne stvarnosti. Proizvodi trenutačno nisu u ponudi u Vašoj zemlji. Ako Vas zanimaju naši ostali proizvodi, kontaktirajte nas.

Kreirajte virtualne svjetove

ZEISS je dobavljač kompletnih sustava za moderne planetarije. Proizvodi trenutačno nisu u ponudi u Vašoj zemlji. Ako Vas zanimaju naši ostali proizvodi, kontaktirajte nas.

Razvoj i proizvodnja

Rješenja i komponente ZEISS spektrometra savršeno su skrojene kako bi donijele vrijednost upravljanju procesom kroz učinkovitost, kvalitetu i stabilnost. Proizvodi trenutačno nisu u ponudi u Vašoj zemlji. Ako Vas zanimaju naši ostali proizvodi, kontaktirajte nas.

Razvoj i proizvodnja

Stručnost tvrtke ZEISS čine je pouzdanim partnerom u razvoju, konstruiranju i proizvodnji preciznih komponenata, optičkih modula i sustava. Proizvodi trenutačno nisu u ponudi u Vašoj zemlji. Ako Vas zanimaju naši ostali proizvodi, kontaktirajte nas.

Razvoj softverskih rješenja

Uz značajnu stručnost u sektoru visoke tehnologije i s agilnim metodama rada, ZEISS razvija prilagođena digitalna i softverska rješenja koja oblikuju tržišta. Proizvodi trenutačno nisu u ponudi u Vašoj zemlji. Ako Vas zanimaju naši ostali proizvodi, kontaktirajte nas.

ZEISS Hrvatska - hypo-centar Naslovnica

ZEISS Hrvatska

Tvrtka ZEISS pridonosi tehnološkom napretku duže od 175 godina – s rješenjima za industriju poluvodiča, automobilsku industriju i industriju mehaničkog inženjerstva, biomedicinska istraživanja i medicinsku tehnologiju, kao i rješenjima proizvodnje naočalnih leća, leća za fotoaparate i kina, binokulare i planetarije.

Firma Carl Zeiss d.o.o osnovana je 2004.godine te pokriva tržište Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Kao predstavništvo prisutna je u ovim krajevima već od 1992.godine. Sjedište firme nalazi se u Zagrebu te je u 100% vlasništvu Carl Zeiss GmbH, Beč.

Osnovna djelatnost firme je zastupstvo te podrška kompetentnih prodajnih savjetnika za sljedeće programe:

  • Operacijski mikroskopi za sve discipline
  • Oftalmološki aparati za kompletnu oftalmološku dijagnostiku i terapeutske lasere
  • Laboratorijski mikroskopi za istraživačku, industrijsku te biomedicinsku namjenu
  • Oftalmološki kirurški potrošni materijal

Osim toga pružamo Vam i uslugu servisa za cijelokupni asortiman. Naš cilj je da Vam osiguramo najsuvremeniju opremu, kao i da Vam pomognemo u izboru optimalne konfiguracije koja odgovara Vašim potrebama.

Težimo da svoje poslovanje stalno unaprijeđujemo i gradimo svoju poziciju na tržistu poštujući visoke standarde u pogledu kvalitete proizvoda i usluga.