Moj profil vida od ZEISS-a – potpuno drugačije ispitivanje vida

Utvrdite svoje osobne vidne navike i pronađite svoje jedinstveno, individualizirano rješenje leća ZEISS

'Moj profil vida od ZEISS-a' pokazat će vam s kakvim se izazovima vaše oči susreću svaki dan i koje vam rješenje leća ZEISS može pomoći da ih savladate.

Informacije koje pružite o svom osobnom načinu života rezultiraju profilom vida koji će vašem optičaru pomoći da vam ponudi optimalne savjete tijekom vašeg sljedećeg pregleda. U kombinaciji s rezultatima pregleda oka, ponudit ćemo vam rješenje leća ZEISS precizno prilagođenim vašem osobnom načinu života i vizualnim navikama.

Naše oči nisu stvorene za moderni svijet

Postoje različiti razlozi zbog kojih su informacije o vašem osobnom načinu života i vizualnim navikama vrlo važne za vašeg ZEISS optičara.

Posljednjih godina pojava novih tehnologija i digitalnih uređaja dramatično je promijenila naše svakodnevne osobne i poslovne živote. Svaki dan provedemo u prosjeku pet sati gledajući naše pametne telefone, tablete ili TV ekrane. U svoje mobilne telefone pogledamo nevjerojatnih 80 puta na dan. A taj se trend povećava.

Povećani pritisak na naše oči u današnje se doba također proteže i na vožnju. Loše vrijeme i loša svjetlost i dalje predstavljaju izazov, ali iritacija uzrokovana odsjajem i povećanom uporabom navigacijskih sustava u vozilima zahtijevaju da se naše oči neprestano prebacuju s pogleda blizu na pogled daleko i obratno te fokusiraju na malene prikaze s informacijama. To zahtijeva vhunske performanse naših očiju, što u dobi od 30 godina nadalje može rezultirati naprezanjem očiju.

Bez obzira na to radi li se o poslovnom ili privatnom životu, ovi tehnološki napretci ne samo da revolucioniraju način na koji živimo, već podvrgavaju oči sve većem stresu.

Otkrijte svoje individualne vidne navike

Zeiss je razvio alat za analizu vida koji možete koristiti za određivanje vaših osobnih vidnih navika. Moj profil vida od ZEISS-a određuje vaše vizualne zahtjeve iz sljedećih životnih sfera:

  • Poslovni život
  • Svakodnevne aktivnosti
  • Digitalne aktivnosti
  • Mobilnost
  • Slobodne aktivnosti

Krajnji je rezultat vaš osobni profil vida i preporučeno rješenje leća od ZEISS-a prilagođeno vašim osobnim vizualnim navikama - sve besplatno i bez obveze.

Tada svoj osobni profil vida možete u ispisanom obliku ili obliku QR koda odnijeti ZEISS-ovom optičaru blizu vas. Optičar će ispitati vaš vid i pregledati vaše oči. S rezultatima Mojeg profila vida i pregleda očiju, vaš će vas optičar savjetovati i preporučiti rješenje leća ZEISS najprikladnije za vaše potrebe.

Moj profil vida

Utvrdite svoje osobne vidne navike i pronađite svoje jedinstveno prilagođeno rješenje leća ZEISS.