Pravna napomena & General Terms and Conditions

Pravna napomena

Informacije koje se objavljuju pod domenama tvrtke ZEISS mogu sadržavati informacije o proizvodima i uslugama koji se ne oglašavaju ili ne postoje u vašoj zemlji. Ta informacija ne znači da tvrtka ZEISS namjerava ubuduće nuditi ove proizvode ili usluge u vašoj zemlji. Ako je potrebno, obratite se našoj regionalnoj prodajnoj organizaciji koja će vam dati sve informacije o raspoloživosti tih proizvoda i usluga. Predstavljanje proizvoda i usluga na našoj mrežnoj stranici predstavlja obvezujuću prodajnu ponudu.

Ako se besplatno nudi softver, ZEISS ne preuzima odgovornost za štetu nastalu uslijed preuzimanja ili upotrebe tog softvera. Preuzimanje i korištenje softvera isključivo na vlastitu odgovornost korisnika, bez jamstva ili preuzimanja odgovornosti, osim u slučaju namjere ili zloupotrebe od strane tvrtke ZEISS.

Nekoliko puta napominjemo da dajemo poveznice na mrežne stranice trećih osoba. To činimo samo ako smo u potpunosti uvjereni u ozbiljnost određenog pružatelja usluga. Ipak, tvrtka ZEISS se neće smatrati odgovornom za izjave o zaštiti podataka ili sadržaj tih mrežnih stranica i ne preuzima nikakvu odgovornost u tom pogledu. Te vanjske veze simbolizira ova ikonica:

ZEISS zadržava pravo na sadržaj i izgled svojih mrežnih stranica. Intelektualno vlasništvo na našim mrežnim stranicama i naši brendovi su zaštićeni. Tekst, slike i grafike na našim mrežnim stranicama i njihov izgled i sl , kao i animacije i software podložni su zakonu o autorskim pravima i drugim zakonima o zaštiti vlasništva. Reproduciranje, izvođenje ili playback cijelog djela ili dijelova su zabranjeni osim uz prethodno pisano dopuštenje. Ova web stranica ne daje nikakvu dozvolu za korištenje intelektualnog vlasništva. ZEISS zadržava pravo promjene, obustavu ili zatvaranje mrežnih stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Unatoč pažljivom prikupljanju sadržaja za naše mrežne stranice, ne preuzimamo odgovornost za ispravnost, točnost, potpunost sadržaja na mrežnim stranicama ili za neometani pristup stranicama. U mjeri u kojoj je zakonski dopušteno, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu, uključujući gubitak zarade nastale uslijed korištenja naših mrežnih stranica ili zbog informacija dostupnih na mrežnoj stranici. Zadržavamo pravo na izmjene ili dopune dobivenih informacija , te to možemo i učiniti bilo kada.

© Carl Zeiss AG – Zadnja promjena: u travnju 2016