Brže posvijetle. Brže se zatamne.

ZEISS PhotoFusion X leće.

Leće za nezaboravne trenutke i optimalan vid

ZEISS nudi četiri razine kvalitete u rasponu od tradicionalnih sfernih do individualiziranih leća.

Otprilike nakon 30. godine života oko počinje gubiti sposobnost prilagodbe. To često prolazi nezapaženo. Zato leće za digitalne uređaje ZEISS mogu pomoći smanjiti naprezanje očiju pri gledanju u digitalne uređaje.

Progresivne leće moraju se točno prilagoditi vama i vašim navikama gledanja. Portfelj progresivnih leća ZEISS nudi četiri razine učinkovitosti i sedam tehnologija, od kojih su neke prvi put predstavljene u svijetu.

Živimo i užurbanom svijetu, stalno povezani s ljudima, informacijama i stvarima, na mreži i izvanj nje. Oči su nam prikovane za digitalne uređaje čak i kad smo u pokretu. Takav užurbani stil života često uzrokuje naprezanje očiju.

Postoji nešto očaravajuće u vožnji automobila. Ipak, mnogi se osjećaju nesigurno tijekom vožnje te smatraju da im naočale ne pružaju dovoljnu potporu u otežanim uvjetima, primjerice za vrijeme oluje, noću ili u zoru ili sumrak.

Provođenje većine dana ispred zaslona može dovesti do bolova u vratu, leđima i ramenima. Uzrok tome najčešće su neispravne naočale.

Zaštitni slojevi pretvaraju organske leće u svakodnevna remek-djela: čine ih tvrđima, olakšavaju čišćenje, sprječavaju odsjaje i pružaju zaštitu.

Ako ima oznaku ZEISS, ima i kvalitetu društva ZEISS. Saznajte sve o drugim proizvodima društva ZEISS.

Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini