Maramice za čišćenje zaslona bez alkohola za optičke površine

Sigurno i učinkovito – bez rizika od ogrebotina, crta od brisanja ili statičkog elektriciteta na površini.

Otisci prstiju i mrlje na pametnim telefonima, prijenosnim računalima, tabletima ili monitorima iritantni su, odvlače pozornost i negativno utječu na funkcionalnost. Nažalost, agresivna sredstva za čišćenje koja sadržavaju alkohol mogu nagristi optičke površine, a mnoge vlažne maramice za čišćenje sadržavaju alkohol.

Mi nudimo posebne maramice za čišćenje bez alkohola za zaslone i optičke površine. Odlikuju se dokazanom ZEISS kvalitetom i temelje se na našem dugogodišnjem iskustvu u optičkoj industriji. Na taj način možete brzo, učinkovito i sigurno ukloniti otiske prstiju, čestice prašine i prljavštine, osiguravajući dobru vidljivost na svim svojim elektroničkim uređajima.

Prednosti za vas

ZEISS maramice za čišćenje zaslona bez alkohola

Često su zasloni na našim mobitelima, pametnim telefonima ili tabletima vidno prljavi – nije ni čudno s obzirom na to da ih upotrebljavamo više puta dnevno. Rukujemo dodirnim zaslonom koristeći se svojim prstima, a prljavština iz naših torbi ili džepova dospije na zaslone. To uopće nije higijenski. Sve do sada nije postojala praktična alternativa za čišćenje površine zaslona – osim brisanja hlačama ili majicom, što nije dobro za vaš zaslon.

Tu vam mogu pomoći nove ZEISS maramice za čišćenje zaslona bez alkohola. Zahvaljujući neabrazivnoj formuli, prikladne su za sve optičke površine. Individualno zapakirane, unaprijed navlažene jednokratne maramice brzo i jednostavno čiste zaslone, ne ostavljajući crte, mrlje ni ogrebotine. ZEISS se pridržava preporuke poznatih proizvođača pametnih telefona i tableta koji preporučuju upotrebu neagresivnih sredstava za čišćenje koja ne sadržavaju alkohol u kombinaciji s mekanom krpom.

Maramice za čišćenje zaslona tvrtke ZEISS idealne su za brisanje digitalnih zaslona na pametnom telefonu, tabletu, LCD zaslonu, prijenosnom računalu i sličnim uređajima.

ZEISS maramice za čišćenje zaslona bez alkohola
Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini