Jednojakosne leće

Od povoljnih cijena do vrhunskih rješenja

Jeste li potpuno zadovoljni svojim naočalama? Bez obzira na to trebaju li vam leće za čitanje ili vid na daljinu, jednostavno trebate imati precizno prilagođene jednojakosne leće. ZEISS nudi četiri razine kvalitete, u rasponu od tradicionalnih sfernih do individualiziranih leća. Suvremena tehnologija društva ZEISS može proizvesti izvanredno ravne i lagane leće, čak i za velike dioptrije. Zajedno sa svojim optičarom možete prilagoditi nove leće kako bi zadovoljile vaše osobne potrebe.

Prednosti za vas

Jednojakosne leće za sve zahtjeve

  • Jednojakosne leće ZEISS nude četiri kategorije kvalitete koje su precizno usmjerene na vaše potrebe pri gledanju.
  • Optimizacija snage leće, čak i za velike dioptrije, za lagane, udobne naočale privlačnog izgleda.
  • Imaju visoku otpornost na pucanje, zbog čega su idealne za sportske i dječje naočale..
  • Bolji vid noću: progresivne leće ZEISS možete naručiti i s tehnologijom i.Scription® za još bolju percepciju kontrasta i intenzitet boje.
  • Možete odabrati dodatne zaštitne slojeve i dodatke za leće, poput premium zaštitnog sloja DuraVision Platinum®, zatamnjenih leća ili samozatamnjujućih leća s tehnologijom PhotoFusion®.

Kada odabrati koju kategoriju kvalitete?

Jasan vid, privlačan izgled i udobnost pri nošenju

Jednojakosne leće imaju samo jednu dioptrijsku snagu. Ovisno o vašoj dioptriji, dostupni su razni materijali za leće kako bismo vam osigurali najtanje i najlakše moguće leće.

ZEISS Single Vision Sph: The traditional lens

1// ZEISS Single Vision Sph

tradicionalne leće

ZEISS Single Vision Sph sferična je leća s fokusom na slici žarišne točke. Periferna zamućenja mogu se smanjiti kako bi se osigurala visoka kvaliteta vida. Dostupne su kao organske i mineralne te se mogu upotrebljavati i za različite dioptrije te kao leće za daljinu ili za čitanje. Proizvodnju ovih izuzetno laganih leća omogućuju suvremene metode proizvodnje. Organske jednojakosne leće mogu smanjiti težinu naočala i do 40 posto u usporedbi sa mineralnim lećama.

ZEISS Single Vision AS: the lens for a better appearance

2// ZEISS Single Vision AS

leća za bolji izgled

Jako zakrivljene leće? Ne, hvala! Zahvaljujući rotacijski simetričnoj, asferičnoj prednjoj površini, leće ZEISS Single Vision AS odlikuju se malom zakrivljenošću i vrlo dobrim optičkim svojstvima. Naročito su prikladne za osobe s velikim dioptrijama. Mogu se proizvesti do 20 posto lakše i tanje leće, a sve uz znatno smanjenu zakrivljenost za privlačne naočale.

ZEISS Single Vision Superb

3// ZEISS Single Vision Superb

više slobode za vaše oči

Ove leće posebnima čini nevjerojatna tehnologija izrade slobodnog oblika, koja vam istovremeno omogućuje kristalno jasan vid. Cijela površina leće optimizirana je od točke do točke kako bi se osigurao optimalan vid. Zaboravite izobličenje u perifernim dijelovima – to je stvar prošlosti! Svaka leća ZEISS Single Vision Superb dizajnirana je i proizvedena za svakog pojedinog korisnika i dioptriju, što uključuje sferu, cilindar, os, prizmu i bazu prizme. Rezultat: još udobniji dizajn jednojakosne leće.

ZEISS Clever Gifts

4// ZEISS Single Vision Individual

za vid krojen po mjeri

Mogu li se leće još više prilagoditi osobi koja ih nosi? Da. U jednojakosne leće ZEISS Single Vision Individual ugrađeno je još više osobnih korisničkih parametara. U obzir se uzimaju i značajnija odstupanja. To se postiže tehnologijom Wavefront koja omogućuje optimizaciju površine leće kako bi vam pružila vrhunsku kvalitetu vida. Zahvaljujući tehnologiji izrade slobodnog oblika u proizvodnju leća ugrađeni su svi parametri koje izmjeri optičar. Leće ZEISS Single Vision Individual jamče izvanrednu podnošljivost pri nošenju. Jednostavno ne postoji bolji način za savršeno prilagođavanje leća potrebama svakog korisnika!

Kako izrađujemo tanje i lakše leće

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini