Kontaktne leće – mali pomagači za jasan vid.

Pružaju vam izvanredan vid i pristaju vašem jedinstvenom izgledu.

Bilo da je riječ o bavljenju sportom, godišnjem odmoru ili kozmetičkim razlozima, u mnogim su situacijama kontaktne leće ZEISS privlačna alternativa naočalama. Kontaktne leće mogu se prilagoditi tako da su primjenjive za gotovo sve vrste oštećenja vida, jednostavne su za korištenje i pružaju visoku razinu udobnosti pri nošenju, a usto su i dostupne u modernim bojama.

Kontaktne leće ZEISS.

Alternativa naočalama.

Jedinstvene – baš kao i vi. Nije važno nosite li dnevne, mjesečne ili obojene kontaktne leće ili tražite idealno sredstvo za čišćenje: naš sveobuhvatan asortiman nudi vam raznolik izbor cjelovitih rješenja za kontaktne leće i njihovu njegu – sve to uz legendarnu kvalitetu društva ZEISS.
Kontaktne leće ZEISS proizvodi i distribuira društvo Wöhlk.

Nađi optičara

Pronađi ZEISS optičara u blizini

Nađi optičara

Pronađi ZEISS optičara u blizini

Prvorazredni materijal i optimalna udobnost. Nemojte ništa prepustiti slučaju.

Na udobnost pri nošenju kontaktnih leća utječu tri važna čimbenika: kvaliteta leće, stručno prilagođavanje i pažljiva njega pomoću visokokvalitetnih sredstava za čišćenje, čuvanje i ispiranje. Bez obzira na to koju vrstu kontaktnih leća odaberete, optičar bi ih trebao prilagoditi, baš kao i naočale. Vaš optičar odredit će koliko je dobar vaš vid, izmjeriti površinu rožnice vašeg oka i provjeriti stanje suznog filma kako bi vam mogao preporučiti savršene kontaktne leće. Pokažite svoje oči – još dugo vremena.

Dnevne kontaktne leće.

Za povremeno korištenje i za sve one kojima je praktičnost na prvom mjestu.

Uživajte u jednodnevnim kontaktnim lećima ZEISS Contact Day 1 uz maksimalnu čistoću bez imalo brige. Ove dnevne leće vrhunske kvalitete predstavljaju udobnu alternativu u svakodnevnom životu, a posebice za povremenu upotrebu dok ste na odmoru, dok se bavite sportom ili obavljate posebne zadatke na poslu kao npr. u situacijama u kojima se naočalne leće mogu zamagliti. Praktične su i korisne u mnogim situacijama, čak i ako kontaktne leće nosite samo povremeno.

Jeste li znali da dnevne leće možete bez problema nositi, primjerice, dok plivate?

ZEISS Monthly contact lenses.

Mjesečne kontaktne leće.

Naša rješenja za 30 dana odličnog vida.

Jednostavno korištenje, velika udobnost pri nošenju. Naše kontaktne leće ZEISS Contact Day 30 pružaju vam izvrstan vid od jutra do večeri. Dostupne su u četiri različite verzije:

ZEISS Contact Day 30 spheric: naša standardna kontaktna leća koja se jednostavno upotrebljava.
ZEISS Contact Day 30 compatic: korisniku nude dugotrajnu podnošljivost i udobnost, a preporučuju se i za klimatizirane prostorije ili ako imate suhe oči.
ZEISS Contact Day 30 air: s natprosječnim sadržajem vode i dobrim svojstvima vlaženja, silikonski hidrogelni materijal ove kontaktne leće poboljšava propusnost kisika u oko, što je čini posebno pogodnom za npr. bavljenje sportom ili tijekom dugih razdoblja nošenja.
ZEISS Contact Day 30 toric: torične kontaktne leće za ispravljanje astigmatizma.
ZEISS Monthly contact lenses.

Jednostavno promijenite boju očiju – kontaktnim lećama u boji.

Uživajte u novom izgledu u tren oka.

Sve mjesečne leće ZEISS Contact Day 30 dostupne su u osam različitih pojedinačnih ili trobojnih struktura šarenice. Pigmenti u boji integrirani su u polimerni materijal.

Pet savjeta za korisnike kontaktnih leća

A professional eye examination is also necessary for contact lens wearers

1. Mnogi nisu svjesni činjenice da se njihove kontaktne leće trebaju prilagoditi jednako pažljivo kao i naočale. No imajte na umu da je pregled vida kod stručne osobe nužan i za korisnike kontaktnih leća. Savršen vid i odlična podnošljivost pri nošenju dva su čimbenika neophodna za bolju kvalitetu života.

Cleaning your contact lenses daily is an absolute must!

2. Svakodnevno čišćenje kontaktnih leća apsolutno je obavezno! Za čišćenje, čuvanje i ispiranje kontaktnih leća upotrebljavajte samo sredstvo za čišćenje koje je preporučio vaš optičar. Mijenjajte otopinu za čuvanje u kutiji za kontaktne leće svaki dan i nabavite novu kutiju za kontaktne leće svakih tri do šest mjeseci.

Wash your hands

3. Prije stavljanja ili vađenja kontaktnih leća temeljito operite ruke.

Ask your optician

4. Tijekom kupovine pitajte svojeg optičara imaju li kontaktne leće dobru propusnost kisika te osiguravaju li optimalnu izmjenu suznog filma. Mnoge osobe koje nose kontaktne leće pate od suhih očiju. U ovom slučaju, kontaktne leće s velikom propusnošću kisika, kao i posebne kapi za oči, mogu poboljšati udobnost pri nošenju. Posavjetujte se sa svojim optičarom.

Glasses are still a must-have

5. I dalje trebate imati naočale – i to ne samo za hitne slučajeve. Dajte svojim očima predah s vremena na vrijeme i nosite obične naočale. Za njih vrijedi isto pravilo kao i za leće: obavezno ih prilagodite kod optičara.

Istražite više o EnergizeMe – prve naočalne leće namijenjene za odmor očiju nakon nošenja kontaktnih leća.

Povezani proizvodi

Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini