Kontaktne leće

Alternativa naočalama

Alternativa naočalama društva ZEISS koja je uvijek dostupna: kontaktne leće. Dostupan je širok izbor kontaktnih leća za mnoge primjene i kozmetičke zahtjeve. Dnevne leće savršene su kada ste na odmoru i želite biti slobodni i neopterećeni i istovremeno se odmoriti od naočala! Jednostavno rukovanje i izvrsna udobnost pri nošenju prednosti su mjesečnih leća. Želite li promijeniti boju očiju? Obojene mjesečne leće ZEISS dostupne su u osam različitih pojedinačnih ili trobojnih struktura šarenice. Pigmenti u boji integrirani su u polimerni materijal.

Prednosti za vas

Izbor je vaš!

  • U situacijama kada vam naočale mogu smetati, kontaktne leće prvi su izbor – dnevne ili mjesečne, ovisno o vašim potrebama.
  • Kontaktne leće tek neznatno mogu povećati ili smanjiti veličinu slike.
  • Osoba koja ih nosi ima jasan periferni vid jer joj ne smetaju rubovi naočala.
  • Kontaktne se leće ne zamagljuju.
  • Dostupan je širok izbor kontaktnih leća ZEISS za mnoge primjene i kozmetičke zahtjeve.

Kome su namijenjene kontaktne leće?

ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

Dnevne leće – nove leće svaki dan

ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

Dnevne leće fleksibilno su rješenje ako želite nositi kontaktne leće. Uz ZEISS Contact Day 1, svaki dan imate nove, čiste kontaktne leće za sfernu korekciju. One nisu dugoročno rješenje, ali mogu vam pružiti izvanrednu udobnost pri nošenju i izvrstan vid tijekom kratkih razdoblja korištenja, kada ste na odmoru ili za posebne prilike na poslu kada zamagljivanje leća može uzrokovati probleme. Sve to bez korištenja proizvodima za njegu leće.

Geometriju leće ZEISS Contact Day 1 odlikuju asferična prednja i stražnja površina i izrazito tanak rub, pri čemu se postiže vrlo dobro centriranje. Dizajn i svojstva materijala čine rukovanje ovim lećama vrlo jednostavnim, čak i za korisnike leća koji nemaju iskustva.

Mjesečne leće – 30 dana udobnosti pri nošenju i odlične kvalitete vida

ZEISS Contact Day 30 Air, compatic, spheric or toric

Naše kontaktne leće Day 30 pružaju vam vrhunsku udobnost pri nošenju i izvrstan vid od jutra do večeri. Dostupni su različiti proizvodi:

  1. „Spheric” je standardna leća s velikim izborom parametara za svakodnevnu upotrebu.
  2. „Compatic” od posebnih biokompatibilnih materijala s izraženim svojstvom vezivanja vode i otpornosti na naslage za dugotrajnu podnošljivost i izvanrednu udobnost pri nošenju, čak i u klimatiziranim prostorijama.
  3. „Air” je znak za odlično svojstvo udobnosti pri nošenju zahvaljujući uravnoteženim svojstvima materijala (modulus 0,42 i Dk/t 76). Visok udio vode osigurava nizak modulus i dobra svojstva vlaženja. Silikonski hidrogelni materijal leća „air” osigurava vrlo dobru propusnost kisika u oko i stoga je savršen za situacije u kojima je potrebna veća razina kisika, npr. za bavljenje sportom ili tijekom dugih razdoblja nošenja.
  4. „Toric” je torična kontaktna leća za korekciju astigmatizma.

Želite li više boje u svom životu?

ZEISS Contact Day 30 Easy Wear

Mnogi sanjaju o drugačijoj boji očiju. Uz obojene mjesečne leće ZEISS, taj je san postao stvarnost. Dostupne su u osam različitih pojedinačnih ili trobojnih struktura šarenice. Pigmenti u boji integrirani su u polimerni materijal.

Savršena kombinacija: ZEISS All-in-one ADVANCE, iznimno kompatibilna i učinkovita otopina za čišćenje svih mekanih kontaktnih leća ZEISS.

Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini