Sunčane naočale sa zrcalnim slojem:
ZEISS DuraVision® Mirror

Modni detalj i praktični dodatak.

Kome su namijenjene leće za sunčane naočale sa zrcalnim slojem?

One će vam pomoći u njegovanju jedinstvenog izgleda i nisu samo moderne, već i potpuno funkcionalne: leće za sunčane naočale sa zaštitnim slojem ZEISS DuraVision Mirror omogućuju kristalno čist vid sa značajno smanjenim odsjajem. To povećava ugodnost pri gledanju i u ekstremnim uvjetima osvjetljenja kao što je to slučaj u planini ili na snijegu, na plaži, u parku ili pak dok ste u kupovini ili se bavite sportom. To omogućuju dva posebna zaštitna sloja: antirefleksni sloj na stražnjoj površini leće i zrcalni sloj na prednjoj strani. Leće za sunčane naočale DuraVision® Mirror također odbijaju prljavštinu i posebno se lako čiste.

Evo našeg modnog savjeta: naši zrcalni slojevi dostupni su u osam različitih uzbudljivih boja za nevjerojatne rezultate – od crvene do zelene i plave boje, pa čak i do srebrne i zlatne. Leće sa zrcalnim slojem izvrsno se slažu s metalnim okvirima svakog oblika, ali idu sjajno i s oblikom okvira panto.

Pozor za vozače: nisu sve nijanse prikladne za vožnju.
Bez obzira na potrebe vašeg vida, savjetujte se s nama kako bismo pronašli boju koja vam odgovara. I, naravno, leće za sunčane naočale sa zaštitnim slojem ZEISS DuraVision Mirror nude 100 %-tnu zaštitu od UVA i UVB zračenja.

Boje DuraVision® Mirror

Zaštitni sloj ZEISS DuraVision Mirror dostupan je u osam različitih boja.

Povezani proizvodi

Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini