Naočalne leće ZEISS EnergizeMe

Vrijeme je da osvježite svoje umorne oči.

Novo!
Za korisnike
kontaktnih leća

Opuštanje umornih očiju, manje naprezanja, jasan i oštar vid: naočalne leće ZEISS EnergizeMe prve su takve vrste u svijetu, posebno dizajnirane za potrebe korisnika kontaktnih leća.

Sveobuhvatni paket za vid bez naprezanja nakon što skinete kontaktne leće: cjelovito rješenje naočalnih leća sadrži inovativni dizajn leća prilagođen navikama gledanja korisnika kontaktnih leća u kombinaciji s tehnologijom i zaštitnim slojem leća optimiziranim za gledanje u digitalnom svijetu. Naočale za korisnike kontaktnih leća – počastite svoje oči posebnim osjećajem svježine.

ZEISS EnergizeMe.

Prve naočalne leće proizvedene za osvježavanje očiju nakon nošenja kontaktnih leća.

Ovih dana svaki korisnik kontaktnih leća ima barem jedan par naočala za odmor očiju nakon duljeg nošenja kontaktnih leća. Česta upotreba pametnih telefona, tableta itd. uzrokuje dodatno naprezanje za oči. Ali jeste li znali da ove naočale mogu učiniti još više za vas? 

Uživajte u ugodnijem vidu i osvježenim očima kada kontaktne leće zamijenite naočalama. Naočalne leće ZEISS EnergizeMe pružaju korisnicima kontaktnih leća više od tipičnog para naočala. One su posebno optimizirane za navike gledanja korisnika kontaktnih leća i vid u digitalnom svijetu.

Nađi optičara

Pronađi ZEISS optičara u blizini

Nađi optičara

Pronađi ZEISS optičara u blizini

Udoban vid i svježe oči.

Iskusite totalno opuštanje sa ovim naočalnim lećama za sve nositelje kontaktnih leća. Tko ne zna za taj osjećaj? Nakon dugotrajnog nošenja naočala oči su umorne i vaš vid više nije bistar kako bi voljeli. Prebacivanje na naočale je definitivno dobra odluka.
ZEISS EnegizeMe naočalne leće su specifično prilagođene zahvaljujući posebnom dizajnu leća kako bi udovoljile tipičnom ponašanju nositelja, i kako bi olakšale prebacivanje na naočale dok istovremeno odmaraju vaše oči. Iskusite odmorne oči koje su spremne za sve.

9 od 10

ispitanika osjeća se svježe te manje napreže oči pri gledanju u digitalne uređaje uz leće ZEISS EnergizeMe1)

Udoban vid i svježe oči.

Iskusite totalno opuštanje sa ovim naočalnim lećama za sve nositelje kontaktnih leća. Tko ne zna za taj osjećaj? Nakon dugotrajnog nošenja naočala oči su umorne i vaš vid više nije bistar kako bi voljeli. Prebacivanje na naočale je definitivno dobra odluka.
ZEISS EnegizeMe naočalne leće su specifično prilagođene zahvaljujući posebnom dizajnu leća kako bi udovoljile tipičnom ponašanju nositelja, i kako bi olakšale prebacivanje na naočale dok istovremeno odmaraju vaše oči. Iskusite odmorne oči koje su spremne za sve.

9 od 10

ispitanika osjeća se svježe te manje napreže oči pri gledanju u digitalne uređaje uz leće ZEISS EnergizeMe1)

Zbogom naprezanju očiju zbog gledanja u digitalne uređaje!

Uživajte u ugodnom vidu dok upotrebljavate svoj pametni telefon, prijenosno računalo ili tablet zahvaljujući inovativnoj tehnologiji društva ZEISS.

Iako ne pripadamo svi „digitalnoj generaciji”, ipak sve više upotrebljavamo digitalne uređaje. To je uzrokovalo goleme promjene u našim navikama gledanja: digitalne uređaje čitamo s manje udaljenosti, zbog čega često prebacujemo pogled s bližeg na udaljeno i obratno. Upotreba pametnog telefona, tableta ili sličnog digitalnog uređaja tijekom duljeg vremenskog razdoblja može uzrokovati naprezanje ili prekomjeran zamor očiju. Naočalne leće ZEISS EnergizeMe za korisnike kontaktnih leća sadrže posebnu tehnologiju koja olakšava čitanje na svim vrstama digitalnih uređaja, što ih čini izvrsnim saveznikom u sprječavanju naprezanja očiju pri gledanju u digitalne uređaje.

So long digital eye strain!

Dodatna udobnost pri gledanju na umjetnom svjetlu. Recite ne umoru očiju i naprezanju pri gledanju.

Bez obzira na to radi li se o pametnom telefonu, LED svjetlu, monitoru, televizoru, tabletu ili e-čitaču: suvremeni izvori svjetlosti emitiraju više plave svjetlosti nego ikada prije. Plavo svjetlo može biti opasno, a mnogima je neugodno i stresno za oči. Isto tako, negativno utječe na naš bioritam. Poseban filtar plavog svjetla u leći može vam pružiti ugodniji vid.

Potpuna UV zaštita u svim prozirnim lećama. Cijeli dan. Svaki dan.

UV je uvijek prisutan. Čak i za oblačnih dana. UV zračenje predstavlja rizik za zdravlje oka i okolnog tkiva. Da li koristite zaštitu očiju uvijek kada ste vani? Sada sve ZEISS prozirne leće imaju potpunu UV zaštitu!

Posebne osobine leća filtriraju štetne UV zrake i pružaju trajnu zaštitu.

Ogrebotine i prljavština nemaju šanse. Izdržljivije nego ikad.

Visokoučinkoviti zaštitni slojevi čine vaše leće izrazito otpornima na ogrebotine ili čestice prašine. Prednost: vaše leće dulje odbijaju prljavštinu, što znatno olakšava čišćenje. Isto vrijedi i za naočalne leće ZEISS EnergizeMe: uz poseban filtar za plavo svjetlo, standardno se isporučuju s vrhunskom tehnologijom tvrdog sloja i sloja za jednostavnije čišćenje.

Individualizirano za vas i vaše navike gledanja.

Savršeno rješenje za sve vrste korisnika kontaktnih leća
–čak i korisnike progresivnih leća.

Naočalne leće ZEISS EnergizeMe za korisnike kontaktnih leća dostupne su u tri verzije i prilagođene su životnom stilu i dobi osobe koja ih nosi. Vaš optičar rado će vam pomoći u pronalasku rješenja koje zadovoljava vaše potrebe:

For contact lens wearers in their 20s or early 30s, there's ZEISS EnergizeMe Single Vision spectacle lenses

Za korisnike kontaktnih leća u dvadesetima ili ranim tridesetima tu su

jednojakosne naočalne leće ZEISS EnergizeMe:

Naše jednojakosne leće ZEISS EnergizeMe optimalno su prilagođene za korisnike iz digitalne generacije u dobi od 20 do 30 godina. Standardno se isporučuju sa zaštitnim slojem DuraVision BlueProtect i sadrže tehnologiju Digital Inside, što ih čini savršenima za mlade, opuštene oči.

For contact lens wearers in their 30s or 40s, we offer ZEISS EnergizeMe Digital

Korisnicima kontaktnih leća u tridesetima ili četrdesetima nudimo

leće za digitalne uređaje ZEISS EnergizeMe:

Osobama koje nose naočale i kontaktne leće u dobi između 30 i 40 godina mogu koristiti leće za digitalne uređaje ZEISS EnergizeMe koje se standardno isporučuju sa zaštitnim slojem DuraVision BlueProtect i tehnologijom Digital Inside, koji osiguravaju ugodnije i opuštenije gledanje.

For contact lens wearers 40 years old and up, there's ZEISS EnergizeMe Progressive

Za korisnike kontaktnih leća u dobi od 40 i više godina tu su

progresivne leće ZEISS EnergizeMe:

Savršen dodatak za starije od 40 godina koji nose progresivne ili multifokalne kontaktne leće. Progresivne leće ZEISS EnergizeMe sa zaštitnim slojem DuraVision BlueProtect i tehnologijom Digital Inside – za oštar i jasan vid te opuštene oči.

Estetski tanke, izuzetno lagane, s beskompromisnim dizajnom.

Nije važno jesu li izrađene od organskih ili mineralnih materijala: najsuvremenije metode proizvodnje omogućuju izradu nevjerojatno tankih i laganih leća, čak i za velike dioptrije i posebna oštećenja vida. Nećete niti primijetiti da ih nosite.

Pet savjeta za udobnije nošenje kontaktnih leća

Ask your optician for advice on digital eyestrain

1. Kontaktne leće i naočale mogu biti savršena kombinacija, ali samo ako su pravilno usklađene. Međutim, mnogi nisu svjesni činjenice da se njihove kontaktne leće trebaju prilagoditi jednako pažljivo kao i naočale, zato obvezno pregledajte oči kod optičara. Savršen vid i odlična podnošljivost pri nošenju dva su čimbenika neophodna za bolju kvalitetu života.

Contact lenses just shouldn't be worn 24/7

2. Kontaktne leće nisu predviđene za neprekidno nošenje. Dopustite svojim očima da predahnu i odmore se. Stručnjaci općenito savjetuju da se leće ne bi trebale nositi dulje od osam sati.

Only use the cleaning agent recommended by your optician for cleaning

3. Svakodnevno čišćenje kontaktnih leća apsolutno je obavezno! Za čišćenje, čuvanje i ispiranje kontaktnih leća upotrebljavajte samo sredstvo za čišćenje koje je preporučio vaš optičar. Mijenjajte otopinu za čuvanje u kutiji za kontaktne leće svaki dan i nabavite novu kutiju za kontaktne leće svakih tri do šest mjeseci.

Make sure you have a pair of sunglasses handy when wearing contacts

4. Kada nosite kontaktne leće, uvijek imajte par sunčanih naočala pri ruci: kontaktne leće ne pružaju dovoljno zaštite od UV zračenja jer pokrivaju samo dio oka. Zbog toga bi korisnici kontaktnih leća uvijek trebali imati sa sobom kvalitetne sunčane naočale sa zaštitom od UVA i UVB zračenja.

Make sure you relax your eyes regularly over the course of the day

5. Nemojte zaboraviti redovito dopustiti očima da se odmore tijekom dana. U tome vam može pomoći pravilo 20-20-20: u savršenim okolnostima svakih 20 minuta trebali biste gledati na 20 sekundi u predmet koji je udaljen 20 metara od vas, bez fokusiranja.

Povezani proizvodi

Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini