Zaštitne naočale za snijeg ZEISS.

Vaš partner za pouzdanu zaštitu na skijaškim padinama.

Posebno osmišljene za alpske zimske sportove. Zaštitne naočale za snijeg ZEISS pružaju vašim očima učinkovitu zaštitu od snijega, kiše i vjetra, kao i posebno snažnog UV-A i UV-B zračenja u visokim planinskim predjelima. Zahvaljujući patentiranom dizajnu, odlikuju se nevjerojatnom nosivošću, udobnošću te povećanim vidnim poljem. Uživajte u modernoj zaštiti i odličnom vidu, u svim vremenskim uvjetima.

Zaštitne naočale za snijeg ZEISS.

Savršena zaštita i dobar vid u svim prilikama i vremenskim uvjetima.

Skijanje i daskanje na snijegu izlažu naše oči ekstremnim uvjetima. Snijeg i led na padinama odražavaju sunčevu svjetlost, što znatno povećava količinu UV zračenja, dok hladni vjetar i oborine smanjuju vidljivost. Zaštitne naočale za snijeg ZEISS stvorene su posebno za izazove koje donose alpski sportovi. Uživajte u savršenoj zaštiti od UV zračenja, optimalnom prianjanju, velikom vidnom polju i poboljšanoj percepciji kontrasta na jakom suncu i u difuznim uvjetima osvjetljenja. Ove su zaštitne naočale izrazito otporne i tanke te dolaze s velikim izborom modernih okvira i nijansi.

Jamstvo kvalitete društva ZEISS

Stil za svaki ukus.

Naša kolekcija zaštitnih naočala za snijeg ZEISS sadrži mnogo različitih modela u privlačnim bojama za žene, muškarce i djecu, a dostupne su sa širokim izborom leća za sve potrebe. Sve zaštitne naočale ZEISS u skladu su s međunarodnim standardima

Zaštitne naočale za snijeg ZEISS poboljšane su zaštitnim slojem Performance ZEISS Ri-PelTM, kao i hidrofobnim slojem koji odbija vodu te olakšava čišćenje, što vam jamči optimalnu učinkovitost.

Kolekcija naočala za snijeg ZEISS nudi niz različitih naočala dostupnih u tri dizajna proizvedena u Italiji:

 • cilindrični
 • izmjenjivi
 • za najmlađe

Cilindrični

Moderan izgled koji prati najsuvremenije modne trendove.
Kompatibilne su s vašim lećama s dioptrijom.

ZEISS Snow Goggles Cylindrical - Stylish look and in line with the most update fashion trends

Izmjenjivi

Dvije leće za stvaranje vlastitog stila i za udobnost pri bilo kakvim atmosferskim uvjetima.

ZEISS Snow Goggles Interchangeable - Two lenses to create your own style and deal with any atmospheric conditions

Za najmlađe

Sigurnost i udobnost za najmlađe skijaše.
Kompatibilne su s vašim lećama s dioptrijom.

ZEISS Snow Goggles Junior - Safety e comfort developed for young riders.

Svi stilovi zaštitnih naočala za snijeg ZEISS dostupni su samo u maloprodaji optičkih proizvoda.

Učinkovita zaštita od UV zračenja, čak i na ekstremnoj sunčevoj svjetlosti.

Rješenja društva ZEISS za zaštitu očiju

Sunčeva svjetlost znatno je intenzivnija u planinama, a odsjaji, poput onih na snijegu ili zaleđenim površinama, drastično pojačavaju taj učinak. Nigdje vas odsjaj sunca neće tako zaslijepiti kao u planinama. Rezultat: vaše su oči izložene znatno većoj količini sunčevog UV-A i UV-B zračenja nego inače.

Zaštitne naočale za snijeg ZEISS filtriraju 100 % zračenja do valne duljine od 400 nanometara te pružaju pouzdanu zaštitu očiju od opasnosti i mogućih oštećenja uzrokovanih sunčevom svjetlošću. Također osiguravaju savršen vid u svim vremenskim prilikama, posebno u uvjetima smanjene vidljivosti. Tako pružaju dodatnu sigurnost, čak i pri velikim brzinama ili na nepoznatom terenu.

Kolekcija sadrži leće različite učinkovitosti za svaku vremensku priliku:

 • Za uvjete jakog osvjetljenja
  Tamne boje i višeslojni zrcalni sloj
 • Za uvjete slabog osvjetljenja
  Svijetle boje za kontrast
 • Za zahtjevne uvjete osvjetljenja: Serija ZEISS SONAR
  Patentirana boja za visoki kontrast

ZEISS SONAR: za lakše spuštanje niz padine.

Inovativna patentirana boja za visoki kontrast posebno je osmišljena za poboljšanje vida na snijegu i uočavanje prepreka te povećava svjetlinu boja i kontraste. Za razliku od standardnih filtara za blokiranje, ZEISS SONAR predstavlja specifičnu spektralnu krivulju koja djeluje kao prigušivač plavog svjetla, ali i dalje propušta određeni dio plavog svjetla do oka – između 380 i 500 nm – kako bi se lakše uočile nepravilnosti na snijegu, poput neravnina i udubljenja. To vam omogućuje sigurnije skijanje i daskanje na snijegu.

Veliki viziri za vrhunski pogled.

Za svakog korisnika, u svim vremenskim uvjetima.

Uživajte u beskompromisnoj izvrsnosti: viziri sa zaštitnim naočalama za snijeg ZEISS jamče sjajnu vidljivost te osiguravaju uočavanje prepreka, kao što su stabla, promjene na terenu, neravnine ili udubljenja, tijekom skijanja i daskanja na snijegu.

Izmjenjivi stil zaštitnih naočala za snijeg ZEISS ima patentirani* dizajn: tanki uložak od pjene povećava nosivost i udobnost te drastično povećava vidno polje u usporedbi s klasičnim naočalama s debljom pjenom.

Zaštitne naočale za snijeg ZEISS cilindričnog stila pružaju veliku površinu i maksimalno vidno polje tijekom skijanja

*Patent: EP2965728A1

Optimalna udobnost, otpornost na udarce.

Zajamčena izvrsna udobnost.

Better contrast vision, less glare. The optimum coating for your snow goggles.

Zaštitne naočale za snijeg ZEISS imaju vizire izrađene od trajnog polikarbonata s dodatnim tvrdim zaštitnim slojem. Jednostavna traka za postavljanje ima silikonsku podstavu koja osigurava bolje prianjanje na kacigu. Kako bismo zajamčili kompatibilnost s većinom kaciga, zaštitne naočale za snijeg ZEISS opremljene su uklonjivom kvačicom na vrhu okvira.

Pet savjeta za kupnju i zaštitu naočala za snijeg

comfortable vision

1. Kada kupujete zaštitne naočale za snijeg, obratite pozornost na veličinu i udobnost te provjerite vidite li ugodno kroz njih. Nemojte žuriti pri odabiru. Isprobajte kako vam pristaju i kako vidite kroz njih i ne bojte se reći što mislite. Kada kupujete zaštitne naočale, najbolje bi bilo da sa sobom ponesete kacigu ili naočale koje ćete nositi tijekom skijanja ili daskanja na snijegu. Nisu sve zaštitne naočale za snijeg prikladne za osobe koje nose naočale, možda neće biti kompatibilne s vašom kacigom.

UV Protection

2. Pobrinite se da vam zaštitne naočale pružaju najbolju zaštitu od UV zračenja i odaberite odgovarajuće boje za različito vrijeme i vidljivost..

Requirements

3. Od zaštitnih naočala za snijeg očekuje se puno. Na suncu bi trebale smanjiti jaku svjetlost, a u uvjetima difuznog osvjetljenja trebale bi pojačati kontraste i obrise. Samo jedna boja ili zrcalni sloj ne mogu zadovoljiti sve ove zahtjeve, zato su zaštitne naočale s izmjenjivim lećama najbolji izbor. Za više pojedinosti posavjetujte se sa svojim optičarom.

Circulation and Antifog

4. Raspitajte se o značajkama cirkulacije zraka i zaštite od zamagljivanja vaših novih zaštitnih naočala za snijeg.

Cleaning your snow goggles

5. Budite pažljivi kada čistite svoje zaštitne naočale za snijeg! Nikada ih nemojte trljati krpom ili rukavicom ako su mokre iznutra, jer to može brzo uništiti sloj protiv zamagljivanja. Uvijek istresite naočale nakon nošenja ili ih, ako je vrijeme toplo, ostavite da se osuše na zraku – samo ih nemojte stavljati na grijač. Očistite svoje zaštitne naočale za snijeg ZEISS mlakom vodom i neutralnim sapunom. Pripazite da se zaštitne naočale ne smoče s unutrašnje strane tijekom čišćenja. Nemojte upotrebljavati organska otapala ili vlažne maramice!

Povezani proizvodi

Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini