Zaštitne naočale za snijeg

Spustite se niz padinu: izvanredna optička svojstva u kombinaciji s dinamičnim i modernim zaštitnim naočalama za snijeg

Skijaške staze čekaju! Mnogima je zima omiljeno doba godine. Međutim, skijanje i daskanje na snijegu mogu biti izuzetno naporni za vaše oči: olujni vjetrovi, niske temperature, veći UV faktori i do 90 posto više odsjaja sunčevih zraka na snježnom terenu. To može imati presudan učinak na vaš vid, a čak i iskusni skijaši imaju poteškoća s održavanjem optimalnog vida prilikom prelaska sa sunca u hlad. Zahvaljujući zaštitnim naočalama za snijeg ZEISS možete se opustiti na zabavi nakon skijanja bez crvenih, vodenastih i izmorenih očiju. Možete birati iz širokog spektra posebnih tehnologija, boja i značajki.

Prednosti za vas

Za vaš omiljeni hobi

  • Pouzdana zaštita od UV zračenja: odsjaji na snijegu znatno povećavaju učinke ultraljubičastog zračenja prilikom skijanja na velikim nadmorskim visinama. Zaštitne naočale za snijeg ZEISS posebno su dizajnirane za alpsko skijanje i stoga pružaju stopostotnu zaštitu od sunčevih UVA i UVB zraka do 380 nanometara.
  • Pouzdana zaštita od UV zračenja: odsjaji na snijegu znatno povećavaju učinke ultraljubičastog zračenja prilikom skijanja na velikim nadmorskim visinama. Zaštitne naočale za snijeg ZEISS posebno su dizajnirane za alpsko skijanje i stoga pružaju stopostotnu zaštitu od sunčevih UVA i UVB zraka do 380 nanometara.
  • Maksimalan vid kroz izvanrednu optiku društva ZEISS i bolji kontrast: zahvaljujući specijalnim tehnologijama zaštitnih slojeva društva ZEISS, zaštitne naočale za snijeg skijašima pomažu pri spuštanju niz padinu. Tako pružaju dodatnu sigurnost, čak i pri velikim brzinama i na nepoznatom terenu. Razne posebne boje, polarizacijski filtri i zrcalni slojevi zadovoljit će i najzahtjevnije skijaše.
  • Moderan izgled: zaštitne naočale za snijeg ZEISS nisu samo zaštita, one su i modni dodatak koji se mora slagati sa stilom korisnika. Zahvaljujući širokom izboru tvrdih leća u boji u kombinaciji s modernim okvirima, ne morate pristajati na kompromise kada je moda u pitanju.
  • Također su savršene za one koji nose naočale: umetak s vašom dioptrijom lako se može pričvrstiti kopčom na vaše zaštitne naočale za snijeg ZEISS, što osigurava savršen, opušten vid svim korisnicima naočala.

Po čemu su zaštitne naočale za snijeg ZEISS tako posebne?

Jeste li čuli za SONAR?

ZEISS SONAR* inovativna je boja društva ZEISS Sunlens iz Italije. Poboljšava vid u svim uvjetima osvjetljenja na snijegu i poboljšava boje, svjetlinu i kontrast, čak i pri velikim brzinama na padinama. Drugim riječima, omogućuje sigurnije skijanje.

Za razliku od standardnih filtara plavog svjetla, posebna spektralna krivulja boje ZEISS Sonar potiskuje plavo svjetlo, ali do oka propušta dio u rasponu između 380 i 500 nm. To vam omogućuje prepoznavanje nepravilnosti na snijegu, poput neravnina i udubljenja. To omogućuje sigurnije skijanje i daskanje na snijegu.

Nadalje, zaštitne naočale za snijeg dostupne su u seriji ZEISS Sonar, a modeli za muškarce dostupni su s polarizacijskim filtrima. Zaštitne naočale za snijeg ZEISS POL imaju termalno oblikovane leće crvene boje. One osiguravaju:

  • manje odsjaja na snijegu i ledu
  • optimalan vid i udobnost pri nošenju
  • bolji kontrast i uočavanje detalja
  • zaštitu od sunčeve svjetlosti

dodatnu sigurnost i još više zabave dok se bavite omiljenim sportom

** Patent ZEISS Sonar: PCT/EP2013/000138.

Without ZEISS SONAR With ZEISS SONAR
Bez ZEISS SONAR
Sa ZEISS SONAR

Izmjenjive naočale ZEISS: modeli s izmjenjivim lećama

Moj profil vida Utvrdite vaše osobne vidne navike i pronađite individualiziranu leću za vas.
Pronađi ZEISS optičara u blizini