Pravna obavijest

Ova se pravna obavijest odnosi na ovu web-stranicu i domene. Ne odnosi se na web-stranice i domene tvrtki grupacije ZEISS s, primjerice, izmijenjenim pravnim informacija zbog nacionalnog zakonodavstva. Slijedom toga, uzmite u obzir pravne obavijesti na svim web-stranicama grupacije ZEISS koje posjetite ili u programima koje upotrijebite.

U nekim slučajevima web-stranice grupacije ZEISS sadržavaju i poveznice na mrežna mjesta trećih strana odnosno tvrtki koje nisu u grupaciji ZEISS, na koje se te pravne obavijesti ne odnose.

Informacije objavljene pod domenama tvrtke ZEISS mogu sadržavati reference na proizvode i usluge koji nisu oglašeni ili dostupni u vašoj zemlji. Takve informacije ne podrazumijevaju da tvrtka ZEISS planira ponuditi te proizvode ili usluge u vašoj zemlji u budućnosti. Po potrebi se možete obratiti našoj regionalnoj prodajnoj organizaciji koja će vam rado dati informacije o dostupnosti tih proizvoda i usluga. Predstavljanje proizvoda i usluga na našoj web-stranici ne predstavlja obvezujuću pravnu ponudu.

Ako se softver nudi za besplatno preuzimanje, tvrtka ZEISS ne preuzima nikakvu odgovornost za nikakve štete koje eventualno nastanu uslijed preuzimanja ili upotrebe softvera. Korisnik preuzima i upotrebljava softver isključivo na vlastitu odgovornost i bez ikakve odgovornosti ili jamstva, osim u slučaju namjere ili grubog nemara tvrtke ZEISS.

Na nekoliko mjesta spominjemo i navodimo poveznice na web-stranice trećih strana. To činimo samo ako smo potpuno uvjereni u ozbiljnost dotičnog pružatelja usluga. Međutim, tvrtka ZEISS nije odgovorna za odredbe o zaštiti podataka ili sadržaj tih web-stranica i ne preuzima nikakvu odgovornost u tom pogledu.

Tvrtka ZEISS ima i zadržava sva prava na sadržaj i izgled svojih web-stranica. Intelektualno vlasništvo sadržano na našim web-stranicama i naši brendovi zaštićeni su. Tekst, slike i grafike na našim web-stranicama te njihov izgled itd., kao i animacije i softver podliježu zakonu o autorskim pravima i drugom zakonodavstvu u području zaštite. Kopiranje, izvođenje ili reprodukcija čitavog sadržaja ili njegovih dijelova zabranjeno je osim u slučaju da je prethodno dobiveno naše pisano dopuštenje. Web-stranica ne pruža licencu za upotrebu intelektualnog vlasništva. Tvrtka ZEISS zadržava pravo na izmjenu, obustavu ili zatvaranje web-stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Unatoč pažljivom sastavljanju sadržaja naše web-stranice, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njegovu ispravnost, točnost, potpunost ili za nesmetan pristup sadržaju. U mjeri u kojoj je to zakonski dopušteno, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu uključujući gubitak zarade koji proizlazi iz upotrebe naše web-stranice ili je u vezi s informacijama koje su dostupne na web-stranici. Zadržavamo pravo na promjenu ili dopunu pruženih informacija i to u bilo kojem trenutku.


© Carl Zeiss AG – posljednja izmjena: travanj 2016.