Informacije objavljene pod domenama tvrtke ZEISS mogu sadržavati reference na proizvode i usluge koji nisu oglašeni ili dostupni u vašoj zemlji. Takve informacije ne podrazumijevaju da tvrtka ZEISS planira ponuditi te proizvode ili usluge u vašoj zemlji u budućnosti. Po potrebi se možete obratiti našoj regionalnoj prodajnoj organizaciji koja će vam rado dati informacije o dostupnosti tih proizvoda i usluga. Predstavljanje proizvoda i usluga na našoj web-stranici ne predstavlja obvezujuću pravnu ponudu.

Ako se softver nudi za besplatno preuzimanje, tvrtka ZEISS ne preuzima nikakvu odgovornost za nikakve štete koje eventualno nastanu uslijed preuzimanja ili upotrebe softvera. Korisnik preuzima i upotrebljava softver isključivo na vlastitu odgovornost i bez ikakve odgovornosti ili jamstva, osim u slučaju namjere ili grubog nemara tvrtke ZEISS.

Na nekoliko mjesta spominjemo i navodimo poveznice na web-stranice trećih strana. To činimo samo ako smo potpuno uvjereni u ozbiljnost dotičnog pružatelja usluga. Međutim, tvrtka ZEISS nije za odgovorna za odredbe o zaštiti podataka ili sadržaj tih web-stranica i ne preuzima nikakvu odgovornost u tom pogledu. Vanjske poveznice simbolizirane su određenim ikonama.

Tvrtka ZEISS ima i zadržava sva prava na sadržaj i izgled svojih web-stranica. Intelektualno vlasništvo sadržano na našim web-stranicama i naši brendovi zaštićeni su. Tekst, slike i grafike na našim web-stranicama te njihov izgled itd., kao i animacije i softver podliježu zakonu o autorskim pravima i drugom zakonodavstvu u području zaštite. Kopiranje, izvođenje ili reprodukcija čitavog sadržaja ili njegovih dijelova zabranjeno je osim u slučaju da je prethodno dobiveno naše pisano dopuštenje. Web-stranica ne pruža licencu za upotrebu intelektualnog vlasništva. Tvrtka ZEISS zadržava pravo na izmjenu, obustavu ili zatvaranje web-stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Unatoč pažljivom sastavljanju sadržaja naše web-stranice, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njegovu ispravnost, točnost, potpunost ili za nesmetan pristup sadržaju. U mjeri u kojoj je to zakonski dopušteno, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu uključujući gubitak zarade koji proizlazi iz upotrebe naše web-stranice ili je u vezi s informacijama koje su dostupne na web-stranici. Zadržavamo pravo na promjenu ili dopunu pruženih informacija i to u bilo kojem trenutku.

Uvjeti i odredbe tvrtke Carl Zeiss d.o.o.

 • Opći uvjeti kupnje

  Stranica: 3
  Veličina datoteke: 228 KB
 • Opći uvjeti prodaje

  Stranica: 3
  Veličina datoteke: 250 KB
 • Opći uvjeti Ugovora o popravku

  Stranica: 2
  Veličina datoteke: 223 KB
 • Opći uvjeti Ugovora o pružanju usluga

  Stranica: 3
  Veličina datoteke: 230 KB